+31 (0) 6 55 154 522 info@comedycity.nl

Tickets

Agenda

Locatie

De Studio van Dudok Den Haag

 

Aanvangstijden & tickets

Dudok is de gehele dag open en u kunt kiezen of u vooraf iets wil eten, wij adviseren u een comedydiner indien u iets vooraf wil eten

20:10 uur      Open zaal
20:30 uur      Start show
21:30 uur      Pauze
21:45 uur      Start tweede deel
22:30 uur      Einde show

Zorg dat u voor op tijd binnen bent want de show is strak geprogrammeerd. Komt u later dan 20:45 uur dan verzoeken wij u te wachten buiten de zaal tot aan de pauze. De show kan eventueel met 20 minuten uitlopen.

Heeft u een comedydiner geboekt? Dan staat uw diner om 18:00 uur gereserveerd bij het restaurant. U hoeft niet te reserveren. Houdt uw kaartjes geopend voor de show.

Hoe eerder u tickets besteld, hoe goedkoper ze zijn. Early bird tickets zijn er al voor slechts €11,50.

Een comedyclub met

Lachgarantie

ComedyClub ComedyCity is een concept in het centrum van Den Haag en verzorgt de leukste comedyshows van het land. ComedyCity verzekert u van gelach en daarom hanteren wij een lachgarantie. Heeft u niet genoeg gelachen tijdens onze comedyshow? Dan heeft u recht op een voucher of restitutie van uw aankoopbedrag, indien u de kaarten rechtstreeks via onze site heeft gekocht en de show volledig hebt afgekeken! Al onze comedyshows zijn toegankelijk vanaf 16 jaar, indien uw kind jonger mag deze naar binnen maar wel onder eigen verantwoordelijkheid.

Let welgekochte tickets worden niet omgeruild of gerestitueerd als u verhindert bent.Koop uw drankjes vooraf aan de bar in Dudok, houd uw kaarten geopend met het ticket klaar bij entree van de zaal (maak daar een foto van de QR codes op uw mobiel). U kunt vooraf en in de pauze aan de bar een drankje, snacks en bittergarnituur kopen. 

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

Huishoudelijke regels

ComedyCity

Tickets worden niet gerestitueerd en kunnen ook niet omgeruild worden. Aan anderen geven of verkopen op ticketswap kan wel.

Wij behouden het recht dat comedians die vermeld staan eventueel last minute gewijzigd kunnen worden. U kunt dan geen bezwaar maken wel heeft u recht op een lachgarantie!

Shows die door ons worden geannuleerd worden gerestitueerd in gelden, maar het kan ook voor tickets voor een andere show.

Aanvang van de show is 20:10 uur, de show begint om 20:30 uur dus gelieve tijdig aanwezig te zijn.

**Houdt u uw tickets geopend ons voorstel is een screenshot/foto te maken van uw ticket.

De locatie is niet rolstoelvriendelijk**

Er mag niet gefilmd worden tijdens de show, foto’s mogen wel gemaakt worden liefst na de show met de comedians op het podium met onze logo achterop (zonder flits)

Translate »