+31 (0) 6 55 154 522 info@comedycity.nl

Bedrijfsuitje

Workshops

Kom voor een workshop!

Voor groepen en bedrijven verzorgen in samenwerking met onze ervaren comedyboekingsbureau www.comedyteam.nl voor hilarische comedy workshops. ComedyTeam heeft jarenlange ervaring, top comedians en cabaretiers en verzorgt improvisatie en comedy workshops. Wilt u toch iets uitdagender dan kunt u onze roast workshops boeken. Deze kunnen op maat gemaakt worden en kunnen ingezet worden tijdens uw vergadering, bedrijfsuitje, seminar of bedrijfsfeest. Onze veel geboekte en populaire workshop is onze stand up comedy en improvisatie workshop. Een professionele comedian die cursusleider is, legt de in en outs van uit van comedy uit. De cursusleider/presentator legt met voorbeelden uit hoe je dagelijkse zaken op kan omtoveren tot een hilarische comedyact. Alle facetten van comedy komen worden uitgelegd en de genres van cabaret en comedy worden in de workshop besproken hoe schrijft een bekende cabaretier zijn cabaretvoorstelling of hoe worden grappen geschreven tv programma’s en sitcoms. In de cursus kan je er voor kiezen om zelf stand up comedy te schrijven of in groepsverband. Als een grap goed is moet je er ook voor zorgen dat je grappig over komt. Een goede grap kan je slecht brengen en een slechte grap kan je goed spelen. De stand up comedy workshop wordt afgesloten met een comedyshow, gewapend met een microfoon ga jij individueel of in groepsverband een stukje stand-up comedy spelen. Tijdens deze workshop kunnen je improvisaties skills getest worden zoals bij de grote improvisatieshow. Dit is een superleuke workshop die te boeken is bij onze comedyboekingsbureau.

 

Comedy workshop

SketchComedy

Naast onze comedy workshop is het ook leuk om onze  sketchcomedy workshops te boeken voor een hilarische maar vooral een positive teambuildingdag. Onze curusleider komt op met een comedyshow en daarna wordt jullie bedrijfscultuur besproken, grappige anekdotes, wat jullie instelling is, hoe de samenwerkingen zijn en hoe de interne communicatie nu is en wat en wat jullie als afdeling of bedrijf willen bewerkstelligen. Hierna geeft de cursusleider/comedian laagdrempelige opdrachten en oefeningen om hier een grappige sketch van te maken. Onder begeleiding van de cursusleider/comedian schrijven jullie in groepsverband de sketch en teamverband gaan jullie het podium op en spelen dit uit. Uitdagend maar leuk en het team wordt hechter en dit  draagt bij aan een posotive verandering in het bedrijf. Je leert je collega’s op een andere manier kennen. Deze SketchComedy workshop is uitsluitend te boeken bij ons workshop boekingsbureau.

Comedy Workshop

Stand-up Comedy & improvisatie

Wilt u iets anders voor uw vergaderbreak? Kies dan voor onze gewaagde maar vooral leuke stand-up comedy en improvisatie workshops. Een combinatie van twee spannende maar vooral grappige workshops. Stand-up Comedy staat aan de basis als het gaat om lef hebben en als theatervorm niet de makkelijkste die je kan doen. Toch bereikt u het meest met een workshop stand-up comedy met improvisatie. Onze komedianten zijn ervaren en kunnen u deze skills op een professionele manier bijleren.

Deze improvisatie en stand-up workshop leert u van professionele stand-up comedian de basisbeginselen van stand-up comedy. U ziet de komediant aan het werk en daarna krijgt u een mini theorie workshop, u leert de basisregels van stand-up comedy en improvisatie. Vervolgens gaat u in groepsverband grappen schrijven. Aan de hand van deze grappen en leuke korte verhalen gaat u een korte stand-up proberen te maken.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een sketch uit te beelden en cabaretesk een leuk comedy stuk te maken, waarbij kunnen garanderen dat dit heel veel hilariteit en lach met zich meebrengt.

Deze workshops improvisatie en stand-up comedy zijn perfect te combineren met een vergaderbreak of tijdens een congres of event, maar zijn ook leuk ook voor een afdelingsuitje of jubileum. Voor meer informatie over prijzen en/of andere vragen kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

Online comedy mogelijk!

Stand-Up Comedy

Eén van de populaire workshops is onze stand-up comedy workshop. Hierbij legt één van onze ervaren comedians uit wat comedy inhoudt. Het ontstaan, de soorten comedy en culturele verschillen worden besproken. Hij zal d.m.v. voorbeelden uitleggen hoe u dagelijkse zaken opblaast tot hilarische of ludieke situaties. Tot slot kan een improvisatieoefening gedaan worden. Ideaal voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, feest of jubileum!

Humor op de werkplek is een serieuze zaak. Wie van een grapje houdt, kan zaken beter relativeren, is flexibeler, creatiever en gaat beter met stress om. Managers die om zichzelf en moeilijke situaties kunnen lachen, worden toegankelijk gevonden. Ze lijken meer gevoel te hebben voor de uitdagingen waar het team voor staat. Onderzoek toont aan dat humor bijdraagt aan productiviteit en hogere sales. Zelfs problemen worden sneller opgelost doordat lachen ervoor zorgt dat dopamine wordt aangemaakt. Hierdoor pakt u dingen sneller op en wordt u alerter en positiever. Uiteindelijk zal dit resulteren tot een betere sfeer op de werkvloer. Boek daarom nu nog een hilarische comedy workshop voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, afscheidsborrel of een andere leuke gelegenheid.

Comedy Workshop

Workshop Improvisatie

Tijdens de workshop improvisatie leert u wat de ingrediënten zijn van improviseren. Door middel van leuke opdrachten en oefeningen leert u hoe u het beste kan inspelen op anderen om uw heen.

U leert om het durven maken van fouten, flexibel te kunnen schakelen in uw gedrag en ‘’Ja’’ te zeggen tegen veranderingen. Wij verzorgen door heel Nederland en België onze workshop improvisatie, maar Den Haag is onze vaste locatie. Teambuilding staat tijdens de workshop improvisatie centraal. De opdrachten worden dan ook in teamverband uitgevoerd. Door op elkaar in te spelen leert u elkaar aanvoelen en snel een echt teamgevoel op te bouwen. Improvisatie haalt het leukste uit u en uw collega’s.

Comedy workshop

Roast workshop

Wilt u iemand op een leuke manier in het zonnetje zetten? Dat kan met de hilarische Roast Workshop.

Een Roast is een op maat geschreven comedy workshop waarbij u met een paar vrijwilligers een leidinggevende of jubilaris op de hak neemt met overdreven anekdotes of grappen. De teksten worden door ervaren comedians in overleg met u geschreven en geoefend. Een roast is altijd fatsoenlijk: het ‘slachtoffer’ moet het zelf vooral leuk vinden!

Comedy workshop

Speech Skills

Spreken voor een publiek is voor velen stressvol, maar het is een van de belangrijkste vaardigheden die een individu kan hebben. Acht op de tien mensen heeft een zekere mate van spreekangst.

Spreken in het openbaar heeft een aanzienlijke impact op bedrijfsvoering. Aandacht vasthouden en overtuigen kan ook met humor. U kunt met humor veel angsten overwinnen. Leer van een ervaren comedian of cabaretier hoe het is te spreken voor een publiek en verkrijg handige speech skills. Comedians en cabaretiers weten als geen ander een publiek te boeien en te vermaken.

Comedy workshop

Plat Haags

Niets is leuker dan plat Haags praten. Op elk groepsuitje is deze workshop een groot succes en wordt gegeven door Haagse Bert

Hilarische woordspelingen en uitspraken maken deze workshop echt geweldig boeiend en leerzaam. Naast theorie omvat deze workshop een rollenspel, het Haagse lied ‘Oh Oh Den Haag’ en komische anekdotes.

Cursus plat haags
Translate »