+31 (0) 6 55 154 522 info@comedycity.nl

Comedy Maatwerk

Comedy op maat

Het is via comedyclub ComedyCity mogelijk om via onze comedy boekingsbureau www.comedyteam.nl een comedyshow op maat te boeken of een professionele stand up comedian of bekende cabaretier in te huren voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje, jubileum, afdelingsuitje, seminar of jubilea.

Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten tonele te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf.

Bekende cabaretiers en professionele stand up comedians van ons comedy boekingsbureau ComedyTeam zijn goed in te zetten voor zakelijke evenementen. Wilt wellicht een workshop stand up comedy of een improvisatie workshop dan bent u bij organisatiebureau ComedyTeam bij het juiste adres. Nederland is van origine een cabaretland en cabaretiers maken nu ook veel vaker de omslag naar stand up comedy omdat lach de belangrijkste pijler is voor een avond vol lach. Een cabaretier die op toneel staat of voor uw zakelijke bijeenkomst is groot. Vaak boeken opdrachtgevers een stand up comedian of cabaretier die ze ooit op het toneel, theater of comedyclub hebben gezien of ze kiezen een comedian of cabaretier die grappig overkomt op tv of bekend is van via social media. Let op dat kan heel grappig overkomen, maar een bedrijfsoptreden en op comedy maat geschreven is toch een andere vak.

Nederland kent vele bekende cabaretiers en stand up comedians die heel goed zijn, maar slechts een handjevol comedians en cabaretiers kunnen voor bedrijven of studentenverenigingen spelen. Onze comedians en cabaretiers zijn gespecialiseerd en hebben onderling een methode ontwikkeld met interactie en improvisatie om iedereen van een lach te voorzien. Deze skills hebben zij mede ontwikkeld in ComedyCity en testen zij nieuwe grappen en grappen over actualiteiten. Op maat geschreven comedy met uw bedrijfsboodschap en hilarisch zijn met lachgarantie dat kan via onze boekingsbureau ComedyTeam.

Als je grappig bent op het podium betekend het nog niet dat je talentvol bent als stand-up comedian of cabaretier om voor bedrijven te spelen en op maat geschreven grappen kan maken met snelle improvisaties. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u een comedian of cabaretier zoekt om in te huren voor uw evenement.

Bij ons kunt u terecht voor:

COMEDIAN BOEKEN | COMEDIAN INHUREN | CABARETIER BOEKEN | CABARETIER INHUREN | STAND-UP COMEDIAN BOEKEN | STAND-UP COMEDIAN INHUREN | COMEDY CURSUS BOEKEN | CURSUS STAND-UP COMEDY | CURSUS HUMOR | WORKSHOP IMPROVISATIE BOEKEN | COMEDY OP MAAT | HUMOR | ROASTS | TEAMBUILDING | SPREKEN MET HUMOR | KOMEDIE |  KOMEDIANT | CABARATIER BOEKEN PRIJS | COMEDIAN PRIJS INHUREN | KOSTEN COMEDIAN OF CABARATIER

Nederland en belgie

Comedy op locatie

Onze stand up comedians verzorgen ook comedyshows in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag op vaste locaties, maar op aanvraag verzorgt onze Comedy Boekingsbureau ook Stand up Comedy op locatie door heel Nederland en België. De beste comedians, dagvoorzitters, workshopleiders, presentatoren en cabaretiers van Nederland zijn te boeken bij het boekingsbureau voor comedy: Het ComedyTeam.

Als u een comedian of cabaretier inhuurt via onze boekingsbureau die comedy op maat moet schrijven, dan vragen wij eerst informatie op van het bedrijf en schrijven wij grappen op maat en sturen deze eerst naar onze opdrachtgever, om te bepalen of het past in het bedrijfscultuur, grappig genoeg is en niet te ver gaat. Boekingsbureau ComedyTeam herschrijft de grappen tot wel 3 keer opnieuw, indien het niet naar wens is. te laten. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte.

De stand up comedians en bekende cabaretiers worden vaak geboekt en ingehuurd voor personeelsfeesten, afdelingsuitjes, zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor seminars. Alle cabaretiers en stand up comedians die u via evenementenbureau ComedyTeam kunt boeken zijn professioneel en ervaren. De stand up comedians en cabaretiers zijn vakkundig en professioneel en verzorgen maatwerk cabaret en comedy met een lachgarantie. Onze missie is de lach van het publiek! Elke comedian of cabaretier van ComedyTeam staat voor professionaliteit voor elk bijeenkomst of wrap up? Wist u dat wij ook “ghostwriters” zijn en anoniem grappen schrijven voor tv programma’s, en bekende cabaretiers. Dit kunnen wij ook voor u doen als u uw speech grappiger wil maken. Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

on tour

ComedyCity on Tour

Besloten Comedy Dinershow voor bedrijven, scholen en verenigingen
Een fantastische combinatie van een culinair eten en keihard lachen, maakt onze comedy dinershows overtreffend. U heeft de mogelijkheid om na het dineren of tussen de gangen door, keihard te lachen van een wervelende comedyshow! Onze besloten comedy diners worden verzorgd in samenwerking met www.comedyteam.nl

Diners met comedyentertainment kunnen op vele manieren verzorgen dit kan een reguliere comedyshow zijn, maar ook een comedyshow op maat of een roast of in combinatie met een drie gangen diner of uitgebreid buffet. Uw besloten comedy diner kunt  u een DJ inhuren en deze swingend af te laten sluiten.

Belangrijk om te weten is deze comedy diners vanaf 35 personen zijn en zijn tevens te combineren in prijs met andere activiteiten zoals een spelprogramma, bezichtiging of een workshop om een volledig dagprogramma te hebben voor een leuk afdelingsuitje of personeelsfeest. U kunt er ook voor kiezen om deze hilarische avond te combineren met een hotelovernachting.

Voor informatie, een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@comedycity.nl. Er bestaat ook de mogelijkheid om ons comedy diner in te huren in uw eigen accommodatie indien u zelf een hotel, grand café, restaurant of zalencentrum geboekt heeft, maar u kunt dit theater comedy diner ook boeken inclusief locatie. De avond is in handen van de Master of Ceremonies (MC) die de gehele avond aan elkaar praat, interactie met het publiek heeft en daarmee grappige improvisaties, de zaal opwarmt en de comedians aankondigd. Ons comedy diner is leuk en makkelijk te boeken als bedrijfsfeest of personeelsuitje, maar is ook leuk voor een jubileum van een jubilaris of een suprise party.

Op aanvraag ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat. Onze comedy-diners hebben allemaal een lachgarantie! Voor informatie over de prijzen van comedians, cabaretiers en de comedy shows staan wij u graag te woord.

Kijk verder ook is naar onze comedy workshops! Deze zijn perfect te combineren met een comedy diner. Neem voor meer informatie contact met ons op.

comedycity on tour
Translate »